entrades gratis sagrada familia concert setmana santa 2024

Vols visitar la Sagrada Família gratuïtament? El temple de Gaudí torna a sortejar 325 entrades dobles (650 en total) per assistir al concert de Setmana Santa 2024. En el recital de l’Orquestra de Cambra de Granollers, el Cor Infantil Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers, que es farà el Divendres Sant, a partir de les 19.30 h, hi haurà fragments de dues de les quatres passions de Johann Sebastian Bach.

Es tracta d’una de les activitats que pots fer aquest any per Setmana Santa a Barcelona.

Com aconseguir entrades gratis a la Sagrada Família?

Per aconseguir un dels 325 accessos dobles a la Sagrada Família només has de participar en el sorteig. El termini per inscriure-t’hi s’obre aquest 11 de març, a partir de les 10 h, i finalitzarà el 17 de març, a les 21 h. Trobaràs el formulari a la pàgina web de la Sagrada Família i a les xarxes socials del temple.

El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el 18 de març, l’endemà del sorteig, al portal web de la basílica.

Activitats de Setmana Santa a la Sagrada Família

La Sagrada Família ha preparat una programació especial per celebrar la Setmana Santa. Des del 16 de març hi haurà tallers infantils per acostar aquesta celebració als més petits. El diumenge 24 de març el bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova, presidirà la benedicció de rams amb la missa de Diumenge de Rams, que també es podrà seguir en directe.

El 24, 25 i 26 de març s’il·luminarà la façana de la Passió i els dies clau de la Setmana Santa es faran oracions. L’accés és lliure fins a completar l’aforament.