El Poblenou segueix vindicant-se com la comunitat creativa més gran de la ciutat. La plataforma que agrupa aquest teixit, Poblenou Urban District, ha organitzat la 10a edició del Poblenou Open Night. Estudis d’artistes, galeries, botigues, productores, escoles d’audiovisuals i espais gastronòmics han obert portes entre les 19 i les 0 h. Una nova jornada nocturna amb una quarantena d’activitats programades, des de tallers fins a sessions de discjòqueis passant per performances o projeccions de curtmetratges.

El Centre Universitari de Disseny estrena el tercer edifici

Els associats a Poblenou Urban District han programat esdeveniments per a l’ocasió. El Centre Universitari de Disseny BAU, per exemple, ha aprofitat l’avinentesa per obrir portes del seu tercer edifici al Poblenou, recentment inaugurat al carrer de la Ciutat de Granada. I ho ha fet amb una instal·lació creada per alumnes del màster d’audiovisual, ‘Geoda’, que convida el visitant a submergir-se en un paisatge de minerals i formes cristal·lines.

‘Geoda’, instal·lació al Centre Universitari de Disseny BAU

El Poblenou Open Night, una oportunitat per donar-se a conèixer

The Folio Club, impremta que fa llibres d’autor i encàrrecs de tiratges limitats amb impressió de qualitat, ha muntat una exposició d’il·lustracions i ceràmica pintada a mà de Javier Mariscal. “Més enllà de l’interès de l’exposició, es tracta de donar visibilitat a la feina que fem, que potser la gent del barri encara no coneix. Sempre participem en l’Open Night, en l’Open Day i en altres esdeveniments de Poblenou Urban District”, explica el director de la impremta, Miguel Ángel Casares.

L’Open Night ha facilitat cinc rutes per mostrar les activitats principals del soci. Moltes de les propostes, com la de The Folio Club o la de la BAU, es podran visitar durant uns dies més.