Episodi especial de ‘Contingut descarregable’, el pòdcast de videojocs de betevé, enregistrat en directe des del SAGA, el Saló del Gaming en català. Sergi Sosa, @morfeiu; Jesús Casasampera, @xuslord, i Abel Vilches, @shendeluth, parlen de “Videojocs que han envellit malament”. El tema del pòdcast ha estat el més votat pels participants al sorteig que ha organitzat betevé per guanyar dues entrades per entrar al saló.

Escolta el programa aquí:

Més de 3.500 persones han assistit a la primera edició de SAGA, Saló del Gaming, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat i que ha reunit més de 50 expositors entre empreses, clubs i centres formatius, i ha acollit competicions vibrants de League of Legends i Valorant amb el Futbol Club Barcelona com a convidat especial. El SAGA, impulsat per Plataforma per la Llengua Catalana, té per objectiu visibilitzar els videojocs, les competicions i les retransmissions d’esports electrònics en català, i impulsar-ne la producció.

Catalunya concentra el 50% de la facturació del sector però en canvi la presència del català encara és residual”
Roger Baldomà, vocal de Plataforma per la Llengua i membre de la comissió de videojocs

Roger Baldomà, vocal de Plataforma per la llengua i de la comissió de videojocs considera que la presència del català millora a poc a poc: “Quan vaig començar, fa 15 anys, hi havia 2 o 3 jocs en català, ara potser arriben als 100. La situació millora, però molt a poc a poc”.

Amb la col·laboració de SAGA, Saló del Gaming