LA SAGRADA FAMÍLIA, PER A IPHONE I IPAD La Sagrada Família ja té aplicacions per a iPhone i iPad. Es poden descarregar gratuïtament de la botiga en línia d'Apple i permeten una visita virtual als set espais més característics de la basílica. Les panoràmiques de 360 graus van acompanyades de breus textos explicatius en català, castellà o anglès, i de fotos i vídeos sobre la construcció del temple. PINTEREST GUANYA TERRENY ENTRE LES XARXES SOCIALS Una nova xarxa social s'està posant cada cop més de moda: es diu Pinterest i està pensada per compartir imatges i vídeos de les nostres aficions més personals, des de la cuina fins a la decoració o la jardineria. Pinterest té prop de 12 milions d'usuaris arreu del món, però el mes passat als Estats Units va aportar més visites a altres portals que Twitter, amb 100 milions d'usuaris actius. FER UNA BICICLETA ELÈCTRICA CANVIANT UNA RODA I acabem amb una empresa de Taiwan que ha inventat la roda elèctrica. Dins d'aquesta roda hi ha un petit motor que fa avançar la bici sense pedalar. Així, per convertir la nostra bicicleta en una d'elèctrica, només cal canviar-ne la roda del davant i connectar el controlador als frens. L'equip costa una mica més de 1.000 euros.

Les imatges panoràmiques de la nau central, l’altar, la cripta, les cantories, el transsepte i el deambulatori van acompanyades de fotos i vídeos de la història de la basílica i el seu procés de construcció. També hi ha alguns textos explicatius, que es poden llegir en català, castellà i anglès, en funció de l’idioma que es triï en iniciar l’aplicació.

Al peu de la pantalla hi ha els enllaços al web de la Sagrada Família i al servei de Servicaixa, en què es poden comprar les entrades per visitar el temple en persona.

L’aplicació ja està disponible a la botiga virtual d’Apple. Més endavant també n’hi haurà una versió per a dispostius amb sistema operatiu Android.