BTV participa aquest dissabte en una de les novetats d'aquesta Mercè, un joc de preguntes multijugador que se celebrarà de manera simultània en tres escenaris diferents, el CCCB, el Parc de la Ciutadella i la Fabra i Coats. S'emetrà en directe l'inici de la partida de dissabte, de nou a 10 de la nit. Els que hi juguin veuran les preguntes en aquestes pantalles gegants, una a cadascun dels tres punts de la ciutat des d'on competiran els tres equips que s'enfronten en el joc. Hi pot participar tothom qui ho vulgui. Només han d'escollir a quin equip es volen unir, fer-hi cap, i, un cop allà, mitjançant el mòbil, adreçar-se al web pix-celona.cat. Al web, a través del mòbil, hi podran veure les possibles respostes. D'aquestes hauran d'escollir la que els sembli la correcta. S'ha de ser ràpid, el temps per respondre és limitat, de 30 segons. Un cop s'ha escollit la resposta el joc calcula el percentatge d'encerts i estableix una puntuació. L'equip que més punts aconsegueixi al final del dia guanya. El joc és la creació d'Iñaki Díaz i Dani Moya, integrants d'Appnormals, que van guanyar el certamen Barcelona Creative Ring Challenge, un guardó finançat per la Comissió Europea i que es premiava amb la participació al MAC Festival, en el marc de les Festes de la Mercè. Hi haurà partides de nou a 12 de la mitjanit dijous 24, i de nou a dues de la matinada divendres 25 i dissabte 26.

BTV participarà del joc ‘Pix-celona’ i emetrà una part d’una de les partides amb un programa en directe. Concretament la de dissabte a partir de tres quarts de nou de la nit. L’Emma Quadrada i la Brigitta Lamoure seran a la Ciutadella; en Pitu Abril i la Miriam Santamaria, a la Fabra i Coats, i la Flora Saura i l’Eva Arderius, al CCCB. Des d’aquests tres espais s’animarà els veïns de Barcelona a participar en el concurs.

Les preguntes, totes sobre Barcelona, apareixeran en pantalles gegants. En són tres, una situada al Parc de la Ciutadella, una al CCCB i una a la Fabra i Coats. Tres punts de la ciutat des d’on competiran els tres equips que s’enfronten en el joc. Hi pot participar tothom qui ho vulgui. Només s’ha d’escollir equip i, un cop allà, mitjançant el mòbil, adreçar-se al web pix-celona.cat.

Al web, a través del mòbil, els participants podran veure les quatre possibles respostes a les preguntes, de les quals hauran d’escollir la que els sembli la correcta. S’ha de ser ràpid, el temps per respondre és de 30 segons. Un cop escollida la resposta el joc calcularà el percentatge d’encerts i establirà una puntuació. L’equip que més punts aconsegueixi al final del dia guanya.

Les partides s’iniciaran a les nou de la nit i s’allargaran fins a les 12 de la mitjanit dijous 22 i fins a les dues de la matinada divendres 23 i dissabte 24.

El joc és la creació d’Iñaki Díaz i Dani Moya, integrants d’Appnormals, que van guanyar el certamen Barcelona Creative Ring Challenge, un guardó finançat per la Comissió Europea i que es premiava amb la participació al MAC Festival, en el marc de les Festes de la Mercè. Es tracta d’una convocatòria dirigida a artistes i creadors multimèdia que van presentar projectes amb un alt component tecnològic i multimèdia.