TMB ha anunciat que el metro funcionarà de forma interrompuda durant 91 hores, des de dijous, 22, fins a diumenge, 25 de setembre, amb motiu de les Festes de la Mercè. Els trens circularan des de les cinc de la matinada del mateix dijous fins a les 12 del diumenge i també es reforçarà la seguretat i el servei de neteja a les estacions.

Pel que fa als autobusos, s’ampliaran una quarantena de línies de bus amb cotxes addicionals les tardes de dissabte, 24, i de diumenge, 25 de setembre, per millorar així l’accessibilitat als actes programats. S’augmentarà la capacitat dels combois que donen servei al passeig Marítim les nits dels dies 23 i 24, quan se celebra l’exhibició pirotècnica i, també, s’afegirà un servei especial per les activitats del Castell de Montjuïc: durant els dies 24 i 25 circularan més vehicles amb intervals de cinc minuts en la línia 150 (plaça d’Espanya-Castell de Montjuïc), entre les 10.30 h i les 22.00 h.

El mateix 25 de setembre TMB té previst reforçar les línies 1 i 3 del metro (a l’estació d’Espanya) durant el Piromusical (que tindrà lloc el diumenge 25 a l’avinguda de Maria Cristina), com també mantenir el servei dels autobusos que travessen la plaça d’Espanya.