Avui al Catakrac acompanyem els nens i nenes de l’Escola Oriol Martorell en el seu taller de primers auxilis. Esteu atents perquè ens ensenyaran els passos essencials per realitzar una reanimació cardiopulmonar. I tot això ha estat possible gràcies als alumnes del Cicle Formatiu d’Emergències Sanitàries de l’Institut de la Guineueta, que han estat els guies d’aquesta experiència.

Amb els nens i nenes de l’Escola Seat ens dirigim cap a la Granja Can Rigol de Begues. Aquí, descobrirem l’ofici de granger i ens posarem a la seva pell netejant els estables. A més a més, tindrem l’oportunitat de donar menjar als animals que viuen en aquesta granja tan especial.

Els estudiants de cinquè de l’Escola el Molí han tingut l’oportunitat de visitar les instal·lacions de betevé. Aquí han pogut explorar en detall com funciona el programa ‘Plaça Tísner‘. Una experiència que els ha permès veure què hi ha darrere de les càmeres.

Al Llegim o què? escoltem les propostes que ens fan els nostres amics de La Petita.

A Barcelona, l’agenda d’aquesta setmana està repleta de plans divertits que segurament no us voldreu perdre. I per acabar aquest programa, us presentarem el videoclip de la cançó ‘El meu cul és cool’ interpretat per Lali Begood.