En el taller Món de música, a partir de la veu cantada i el moviment del cos, adults i infants experimenten diferents sensacions que els ajuden a fomentar la complicitat entre ells. Canten i escolten cançons de bressol i d’audició interpretades i compostes per la mateixa tallerista, Àngels Casas. Treballa amb diferents materials sonors, tàctils i visuals com, per exemple, instruments musicals o titelles. Segons Casas, “es treballa molt la part física, mental, emocional i aquest taller ens ajuda molt a socialitzar-nos, a interactuar entre totes les famílies. I al final sempre es donen instruments perquè els puguin manipular i tocar.”

Els pares queden contents amb l’experiència, tal com explica Àlex Vergés: “La noia té un gran sentit pedagògic i entén molt bé els nens, es nota amb la sensibilitat que té, les cançons, les lletres. Els nens han estat durant mitja hora passant-ho realment bé, i això és difícil,  sobretot en franges d’edat de sis mesos a tres anys”.

Món de música és una activitat programada per la Biblioteca Vila de Gràcia dins del projecte de les biblioteques de Barcelona que porta per nom Primeres passes. Són propostes sensorials de diferents tipus, dedicades a bebès d’entre sis mesos i tres anys i els seus familiars. L’objectiu és promoure el vincle entre les famílies, en el marc de les biblioteques, a la mateixa vegada que els infants comencen a mirar, tocar, escoltar i endinsar-se en el món de les emocions i sensacions.