Fa uns anys l’Associació de Veïns de les Roquetes va pensar que estaria bé formar una comparsa al barri per participar en la rua de Nou Barris i fer les disfresses al taller de costura del pla comunitari. Aquesta idea, que pretenia que tothom hi participés i pogués tenir una disfressa, ha tingut tant èxit que enguany són 352 persones i hi participen tots els principals equipaments del barri, infantils, juvenils i veïnals.

Susi González, de l’AV Roquetes, assegura que “aquí a les Roquetes som tots una pinya, així que ho fem tot entre tots”. El casal infantil i el MIJAC han fet els signes de la pau, el casal de barri Ton i Guida i el Kasal de Joves han preparat els guarniments del camió per portar la música i l¡associació de veïns ha fet les disfresses, les diademes i les bosses.

Els veïns asseguren que són moltes mans retallant, cosint i fent servir les màquines de cosir del taller de costura del pla comunitari i que ho fan de franc, només paguen el cost del material, que,  segons Susi González, surt a uns 10 euros entre les teles i els complements. Tot i ser tants, la quantitat de feina és tan gran que van començar a treballar amb les teles fa dos mesos, tot just van acabar de cosir els vestits per a la cavalcada de Reis.