El Mohammed Abdel ha estat l’encarregat d’acostar la cuina i la cultura del Marroc en la darrera trobada de Viatge per les Cuines del Món.  Ha ensenyat als assistents com es fa la harira, una sopa feta a base de ceba, tomàquet, carn, cigrons, farina i ou que es consumeix especialment durant el mes del ramadà.

Aquestes trobades gastronòmiques són molt més que un intercanvi de receptes. Mentre es cuinen els plats, els cuiners de les entitats convidades i la quinzena de veïns que assisteixen setmanalment al cicle aprofiten per fer un intercanvi cultural. Segons Adriana Cabeceran, membre del Secretariat d’Entitats, “amb aquests tallers posem en relació les entitats de la Taula Intercultural del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta amb els veïns del territori i promocionem aquest intercanvi de coneixements i cultura tan necessari avui dia”.

L’Associació Amazan Promoció Sociocultural i Desenvolupament és només una de les nou que participaran en aquest Viatge per les Cuines del Món. Durant les properes setmanes, ho faran altres cultures com les del Perú, Ghana o el Panjab.