Diferents activitats es desenvolupen en cadascun dels 6.000 metres quadrats d’espai de la Nau Bostik. Una mitja dotzena de naus són les que es troben operatives i obertes al públic després d’haver-les buidat i adequat. A l’accés de cadascuna, una fotografia mostra l’estat en què es van trobar.

L’Espai Km.14 té un escenari, taules, una barra de bar i una cuina. És una nau per a activitats de petit format com ara trobades de col·lectius o dinars. A més, aquí es couen les decisions més importants d’aquest espai comunitari perquè és on es reuneixen cada dilluns els veïns i residents de la Nau Bostik. Segons el Jorge Sánchez, membre de l’equip gestor de la Nau, aquest espai permet realitzar propostes àgils que no necessiten un gran entramat organitzatiu.

L’Espai Andy Warhol també es troba a peu de carrer. Es tracta d’un espai polivalent en el qual es poden realitzar activitats de dansa o teatre. Unes butaques disposades en forma de grada i una gran pantalla faciliten veure els partits del Barça. Els veïns, han arribat a ser uns 50, es reuneixen al Barça Bostik quan juga el Barça. Celebren els partits, però també conversen. El Josep Peña, veí i voluntari de l’espai, diu que el Barça Bostik és un punt de trobada perquè no només parlen del Barça, sinó també comenten les coses que passen a la Sagrera. En aquest espai també hi ha un petit bar des del qual es connecta amb l’Espai 53.

Lluminós i molt ample amb capacitat per a unes 300 persones, l’Espai 53 va acollir al febrer el primer festival de curtmetratges de la Bostik. Condicionada amb butaques i una pantalla, s’hi va celebrar el Bostik Film Fest, però permet fer-hi concerts i conferències. La Cristina Raso, organitzadora del certamen, fotògrafa i encarregada de la comunicació de la Nau Bostik, diu que la grandària d’aquest espai permet adequar-lo als requeriments que l’esdeveniment necessiti.

Un dels darrers espais en obrir-se ha estat la botiga. Du el nom d’un veí del barri, el Josep Lluís Rogi, i es va posar en marxa a mitjan febrer. Aquí s’hi poden comprar productes de marxandatge de la Nau Bostik i també es venen peces dels artistes residents.

L’Espai Roman Polankik també fa referència al voluntari i veí de la Sagrera Roman Pons. És una nau per a les entitats de la Sagrera en la qual s’han celebrat assemblees, classe de cant i exposicions.

L’edifici de tres plantes de la Nau Bostik també es troba en ple rendiment. En la primera planta es troba la Sala Gandul. Gandul en homenatge l’Aureli Gandul, voluntari i veí del barri que es va encarregar de netejar aquest espai diàfan en el qual s’han fet nombroses exposicions. La segona planta es troba distribuïda en diferents estances. Els artistes residents, una desena, tenen la seva zona de treball. N’hi ha diversos fotògrafs, pintors i perfumistes. També té la seu la taula veïnal d’urbanisme de Barcelona. La tercera planta allotja els gestors de tot l’equipament.

La Nau Bostik també té espais exteriors recuperats. Murals i grafits omplen les parets de la fàbrica i també s’està condicionant una terrassa de l’edifici.