Així sona ‘En tu calle’, single del nou disc del grup Ojo de Buen Cubero. Miquel Cubero cantant “L’ingovernable, en realitat, és un disc que parla de les nostres vivències i de les coses que a poc a poc ens han anat fent indomables i ingovernables.” Fa un any i mig que van començar a treballar en ‘Ingovernable’ i la principal diferència amb el seu primer LP, anomenat ‘Sóc’, és que les cançons en aquest segon disc estan molt més relacionades entre si. Quim Cubero bateria “No tenia un fil conductor. En Ingovernable sí que hi ha aquest fil, perquè és això, com a molt hi ha dos anys de diferència o menys i sí que ja et marques l’objectiu que tot segueixi una línia i que tingui un concepte.” La banda Ojo de Buen Cubero té els orígens i part de la seva inspiració en el barri de Sants. Miquel Cubero cantant “Nosaltres la vida la fem aquí. La fem en espais com aquest, que és Can Batlló, a l’Espanya Industrial, a Plaça Osca,... Tots aquests espais que hi ha al barri. I, la veritat, és que és la font bàsica de la nostra inspiració: el que ens passa aquí i amb la gent d’aquí.” Després de la publicació d’aquest disc, el grup ja pensa en els propers concerts i en el que significaria per a ells tornar a pujar a l’escenari de la Festa Major de Sants.

El cantant i membre fundador d’Ojo de Buen Cubero, Miquel Cubero, explica que ‘Ingovernable’ parla de les vivències dels integrants del grup i “de les coses que a poc a poc ens han anat fent indomables i ingovernables”. Així el grup ha volgut continuar amb la seva forma de fer música: reivindicativa però, a la vegada, alegre i optimista.

El disc està format per 10 cançons autoeditades que es poden descarregar de forma gratuïta a la pàgina web del grup. Destaquen les col·laboracions de Ferran Exceso i Nanu de Malas Pulgas. I, com en els discos anteriors, moltes de les cançons barregen català i castellà.

Cinc dels sis membres del grup són de Sants i, expliquen, el barri és una font d’inspiració per a ells: “Nosaltres la vida la fem aquí. La fem en espais com Can Batlló, a l’Espanya Industrial, a la plaça d’Osca... Tots aquests espais que hi ha al barri. I, la veritat, és que és la font bàsica de la nostra inspiració: el que ens passa aquí i amb la gent d’aquí.”

Els pròxims concerts confirmats del grup són el 16 de març a la Sala Dresden, de Cerdanyola, i el 18 de març a l’AS Mas Guinardó, de Barcelona. A més, també formen part del cartell del festival Clownia, que se celebrarà el proper més de juny a Sant Joan de les Abadesses i Camprodon.