El Calidoscopi Cultural 2018 omplirà el districte de Sant Andreu d’activitats culturals durant el mes de maig. Enguany s’hi han sumat 21 equipaments, entre centres cívics, ateneus, biblioteques i altres centres culturals. El programa consta de 40 activitats vinculades a la literatura i el territori i estarà comissionat per l’escriptor i periodista David Castillo.

El Calidoscopi Cultural d’enguany creix i s’especialitza: les activitats es vertebren sota una mateixa temàtica. El comissari David Castillo explica que enguany les activitats s’han vinculat a la celebració del mig segle del Maig del 68. Entre les actuacions hi haurà un homenatge a Enrique Morente amb una actuació de flamenc al Centre Cívic Trinitat Vella, els poemes visuals de Jordi Bertran o el recital concert de poesia rap organitzat a l’interior de la presó de la Trinitat.

Com cada any, en el Calidoscopi hi participen els equipaments culturals de proximitat del districte de Sant Andreu, i també equipaments de ciutat com la Fabra i Coats o el Canòdrom. La regidora del districte de Sant Andreu, Laia Ortiz, explica que l’objectiu del programa és posar Sant Andreu en el centre de l’oferta cultural de la ciutat.