Montserrat Forners, situada al carrer de Los Castillejos, ha guanyat en la categoria de millor coca creativa i se n’ha valorat l’originalitat de la forma i com s’han utilitzat les fruites per guarnir la coca. David Hernàndez, cap de l’obrador, explica el procés d’elaboració de la coca i els productes que han utilitzat: “És una coca de brioix laminat a base de capes de brioix i mantega amb forma de trena i es posa a fermentar”. Explica que paral·lelament es prepara un gelificant de mandarina amb nucli de maracujà i gelificant de mandarina amb pètals de maduixa i pètals de flor. Finalment, s’acaba el procés posant la coca al forn.
el més vist
Calendari escolar 2024-2025 a Catalunya: Vacances, festius, inici i final del curs vinent
L’alerta del Gremi de Recuperació: “El coure robat a Rodalies el pot acabar comprant de nou Renfe”
L’Ajuntament eliminarà el monticle de la coneguda com la plaça de l’hemorroide, a les Roquetes
Estat dels embassaments a Catalunya 2024, a temps real: Gràfics del nivell dels pantans i la sequera
Radiografia dels carrers de Barcelona: el més curiós, el més curt i el més llarg
el més vist
Calendari escolar 2024-2025 a Catalunya: Vacances, festius, inici i final del curs vinent
L’alerta del Gremi de Recuperació: “El coure robat a Rodalies el pot acabar comprant de nou Renfe”
L’Ajuntament eliminarà el monticle de la coneguda com la plaça de l’hemorroide, a les Roquetes
Estat dels embassaments a Catalunya 2024, a temps real: Gràfics del nivell dels pantans i la sequera
Radiografia dels carrers de Barcelona: el més curiós, el més curt i el més llarg