Reyner ha explicat que tant l’entrada com la sortida de congressistes als recintes firals ha estat “progressiva” i això ha fet que el trànsit funcionés amb normalitat. Tot i això, hi ha hagut retencions cap a les vuit del vespre -a causa d’un autobús espatllat a la ronda del Litoral- i  les incidències que hi ha hagut al matí a causa d’una protesta d’estudiants -que s’han resolt perquè “hem reaccionat molt ràpidament”-.  “De fet, els organitzadors del congrés estaven molt contents” ha afegit.

El portaveu de la Guàrdia Urbana ha reconegut que també ha ajudat  el bon funcionament del transport públic (aquest any, sense vagues al metro com en l’edició anterior) i el fet que aquest dilluns ha estat festiu per a algunes escoles de la ciutat. Per això, ha dit que cal no abaixar la guàrdia per evitar problemes en els propers dies i ha aconsellat “com sempre, si es pot, moure’s en transport públic i si és possible, a peu”. “Si és imprescindible agafar el vehicle privat, seria recomanable sortir abans de casa i tenir present que hi ha el risc de més afluència de vehicles a la ciutat” ha afegit.

Reyner també ha explicat que aquests dies hi ha un dispositiu especial per a la mobilitat i també un reforç de la seguretat.