En un moment en què la memòria històrica és al centre del debat polític i social, els agents culturals també volen aportar la seva perspectiva. És el cas de l’espectacle ‘Mar de fons’, construït a partir de testimonis reals i que se centra en les conseqüències de l’alçament franquista a l’illa de Mallorca. L’obra relata el desembarcament d’una expedició republicana que va ser represaliada per les tropes feixistes, deixant famílies trencades i tabús al voltant dels còmplices d’aquells esdeveniments. Es tracta d’una reflexió artística sobre uns fets dramàtics que l’equip ha volgut treure a la llum abans que la generació que els va patir desaparegui.

Un exercici de memòria dirigit per Pere Fullana i protagonitzat per Maria Bauçà, Rodo Gener, Lluqui Herrero, Albert Mèlich, Carles Molinet i Rosa Serra, amb música en directe interpretada per Agustí i Miquel Àngel Aguiló.

Però també hi ha altres espectacles interessants que arriben a la cartellera. Si voleu conèixer la resta novetats d’aquesta setmana, cliqueu aquí!