rbls

RBLS Festival Teatre Jove: sisena edició d’un esdeveniment que (re)descobreix les arts escèniques al públic jove a través de muntatges innovadors.

Un any més, RBLS es proposa atraure a les sales teatrals el públic adolescent i jove (i també el que no ho és tant) amb una programació d’espectacles professionals de qualitat, propostes que pel seu format i grau d’innovació resulten especialment atractives. Es fa a barcelona i d’altres localitats. Aquí, el programa a Barcelona.


Quan?

Del divendres 28 d’octubre al diumenge 20 de novembre 2022 | diferents preusPrograma d’espectacles

28 d’octubre, 21 h
‘Ragazzo’, de Lali Álvarez Garriga)
Teatre Tantarantana –  Baixos 22

La ciutat ha restringit drets socials: tanca fronteres, prohibeix manifestacions i, fins i tot, estendre la roba als balcons. Detencions. Identificacions. Tot, per una reunió del G8… Directe, sensible i vibrant, Ragazzo és un crit a la vida protagonitzat per un noi abocat a la tragèdia. 


Del 3 al 13 de novembre | ds. 19 h i dg. 18 h
RBLS: ‘Intempèrie’, d’Aleix Aguilà i Jordi Pérez Solé)
TNC. Sala Tallers

Set joves escenifiquen un altre futur possible davant de líders de l’Agenda 2030. Tenen l’oportunitat de canviar les regles d’un món abocat a l’emergència global. El compte enrere està activat.


7 novembre
‘CR#SH’, de Cia. Mea Culpa
La Villarroel, 20 h

En una prova esportiva, l’Alba, la Carla i el Gerard reviuen els moments més durs de la seva adolescència. L’edat de les hormones i de buscar l’aprovació dels altres. D’encaixar en un món que els dona l’esquena. Un cant a l’autoestima i a les cures. Tot per parlar de la salut mental als 14, 15 o 17 anys.


8 de novembre
‘Romeu i Julieta’, de La Brutal
Teatre Poliorama, 20 h

Nil Cardoner i Emma Arquillué són Romeu i Julieta en aquesta versió subversiva, valenta i creativa de La Brutal. El 8 de novembre, Romeu i Julieta serà RBLS! Després de la funció, els joves podran parlar amb la companyia en un col·loqui.


10 novembre
‘Excalibur’ I Altres Històries D’Animals Morts,
d’Hermanas Picohueso
Nau Ivanow, 18 i 21.30 h

Amb el format d’un programa televisiu, l’espectacle qüestiona la paranoia en què ha entrat la nostra espècie arran de les epidèmies i altres catàstrofes. Una sàtira que fa evidents les estructures del poder i la política de la por i del control. 


11 novembre
Official Presentation Of The Gadgets For Our
Salvation, de Júlia Barbany Arimany
Antic Teatre, 20 h

Quin gadget li donarà a la Júlia Barbany esperança davant un possible apocalipsi? Una conferència performativa que, a través de la ironia i la sàtira, es pregunta què hi ha després de la fi de tot. És una proposta sobre la salvació del món!


12 novembre
CR#SH, de Cia. Mea Culpa
Antic Teatre, 20 h

En una prova esportiva, l’Alba, la Carla i el Gerard reviuen els moments més durs de la seva adolescència. L’edat de les hormones i de buscar l’aprovació dels altres. D’encaixar en un món que els dona l’esquena. Un cant a l’autoestima i a les cures. Tot per parlar de la salut mental als 14, 15 o 17 anys.


13 de desembre
A Star Is Born, projecte escènic comunitari amb Atòmica
Teatre Tantarantana, 19.30 h

Projecte comunitari amb Atòmica (Pere Borrell i Clara Rueda). Com afecta la música que escoltes a la teva vida? Et relaciones escoltant música? La teva identitat és un estil de música? Sense música no et sents viu/viva? Quin llegat musical t’ha deixat la família? Ets actiu o activa musicalment al teu barri? | Entrada lliure amb inscripció prèvia

Consulteu tots els detalls del festival