dansa metropolitana

La sisena edició del Dansa Metropolitana presenta del 9 al 26 de març més de 330 activitats a 100 espais diferents en 12 municipis: Barcelona, Badalona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

Dansa Metropolitana és un projecte que té per objectiu democratitzar la dansa, fent-la accessible a tota la ciutadania i donar suport al teixit local. Aquí, tota la informació.


Quan?

Del 9 al 26 de març del 2023


On?

En diferents espais de 12 municipis de l’àrea metropolitana: Barcelona, Badalona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.


Programació Dansa Metropolitana 2023

La programació d’espectacles combina des de grans noms de la dansa ja consagrats, fins a les noves generacions; així com una gran varietat d’estils, des de la dansa urbana i contemporània fins a la clàssica i el flamenc.

Un total de 118 espectacles (molts dels quals gratuïts), 29 pel·lícules, 50 activitats paral·leles i 42 educatives.

Dijous 9 de març: jornada inaugural

  • 19 h:  ‘Projecte SENA!’, de la companyia Delrevés
    Espectacle de carrer que fusiona dansa vertical, teatre, arts digitals i arquitectura. Una coproducció del Dansa Metropolitana. A l’exterior de l’Institut del Teatre (plaça de Margarida Xirgu).
  • 20 h: : ‘Carcaça’, de Marco da Silva Ferreira. Espectacle inaugural
    Un repartiment de 10 performers dona vida a un col·lectiu vibrant, rebel i carnavalesc. Parteix d’un “footwork” saltat i investiga sobre la identitat col·lectiva, la memòria i la cristal·lització cultural. Obra seleccionada pel projecte europeu Big Pulse Dance Alliance, al Mercat de les Flors.