OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Disseny i Cultura Digital de Barcelona, torna i celebra del 5 al 7 de maig  la 21a edició.

Després d’haver celebrat l’edició anterior en format online, el certamen tornarà a reunir presencialment durant 3 dies a les principals veus de la indústria creativa.

Durant els últims 20 anys, OFFF s’ha convertit en el major aparador i també punt de trobada i visibilitat de la creativitat visual contemporània. L’OFFF aplega talents innovadors, locals i internacionals, per a unir-se, col·laborar i compartir les seves experiències.


Quan?

Del 5 al 7 de maig 2022


Com?

Disseny Hub Barcelona


Tot el programa del certamen


Què hi trobareu?

  • Durant tres dies Barcelona acollirà talents innovadors vinguts d’arreu per compartir les seves experiències i mostrar les seves descobertes.
  • Les conferències, tallers i activitats estan especialment adreçades a creadors, dissenyadors de moviment, pensadors, teòrics, fotògrafs, animadors, dissenyadors de so, dissenyadors gràfics, desenvolupadors, professionals i estudiants, però estan igualment obertes a tothom qui tingui ganes d’aprendre, participar i inspirar-se.
  • El programa d’OFFF Barcelona comptarà amb la participació de més de 60 artistes i estudis de creació en diverses disciplines: 3D, direcció d’art, branding i estratègia, comunicació, disseny, art digital, disseny gràfic, interactivitat, il·lustració, papercraft, fotografia, tipografia, vídeo, impressió i gràfics en moviment

OFFF en imatges