offf 2024

OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Disseny i Cultura Digital de Barcelona, torna i celebra del 4 al 6 d’abril la 23a edició per tornar a reunir presencialment durant tres dies les principals veus de la indústria creativa.

Durant els últims 20 anys, OFFF s’ha convertit en el major aparador i també punt de trobada i visibilitat de la creativitat visual contemporània i aplega any rere anys talents innovadors, locals i internacionals per unir-se, col·laborar i compartir les seves experiències. Aquí, la informació.


Quan?

Dijous 4, divendres 5 i dissabte 6 d’abril del 2024


On

Al Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 37-38)


Què hi trobareu?

  • Durant tres dies Barcelona acollirà talents innovadors vinguts d’arreu per compartir les seves experiències i mostrar les seves descobertes.
  • Les conferències, tallers i activitats estan especialment adreçades a creadors, dissenyadors de moviment, pensadors, teòrics, fotògrafs, animadors, dissenyadors de so, dissenyadors gràfics, desenvolupadors, professionals i estudiants, però estan igualment obertes a tothom qui tingui ganes d’aprendre, participar-hi i inspirar-se.
  • El programa d’OFFF Barcelona comptarà amb la participació de més de 70 artistes i estudis de creació en diverses disciplines: 3D, direcció d’art, brànding i estratègia, comunicació, disseny, art digital, disseny gràfic, interactivitat, il·lustració, “papercraft”, fotografia, tipografia, vídeo, impressió i gràfics en moviment.

Algunes propostes destacades

  • Performance musical i pintura en viu del muralista Timothy Goodman. Dijous 4 d’abril, a les 19.45 h.
  • Conversa del “coach” creatiu Marko Pfann amb els artistes digitals Joshua Davis, BUCK, Vallée Duhamel i Stephy Fung sobre la navegació en la indústria creativa. Divendres 5 d’abril, a les 16.40 h.
  • Xerrades en viu del director d’art Stefan Sagmeister amb l’il·lustrador Ben Tallon. Divendres 5 d’abril, a les 18.45 h.
  • Performance del director queer David Wilson, amb un toc de cabaret. Divendres 5 d’abril, a les 19.45 h.
  • Presentació en viu de l’artista 3D Sam Rolfes. Divendres 5 d’abril, a les 16.25 h.
  • Per primera vegada els assistents podran interactuar amb Noa, un avatar digital creat per LOWKEYMOVES. Noa incorpora intel·ligència artificial conversacional, la qual cosa li permet mantenir converses naturals i respondre preguntes de manera autònoma i coherent.

A més, aquesta edició OFFF s’enfoca en la formació i difusió del talent emergent amb The Next Us, una plataforma que permet joves creatius de les principals escoles de Catalunya presentar els seus projectes davant la comunitat internacional que es reuneix cada any al festival.

Consulta el programa del certamen