cartell offf 2023

OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Disseny i Cultura Digital de Barcelona, torna i celebra del 23 al 25 de març la 22a edició.

El el certamen tornarà a reunir presencialment durant 3 dies a les principals veus de la indústria creativa.

Durant els últims 20 anys, OFFF – s’ha convertit en el major aparador i també punt de trobada i visibilitat de la creativitat visual contemporània i aplega any rere anys talents innovadors, locals i internacionals, per a unir-se, col·laborar i compartir les seves experiències.


Quan?

Dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 de març 2023


On

Al Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37 – 38)


Què hi trobareu?

  • Durant tres dies Barcelona acollirà talents innovadors vinguts d’arreu per compartir les seves experiències i mostrar les seves descobertes.
  • Les conferències, tallers i activitats estan especialment adreçades a creadors, dissenyadors de moviment, pensadors, teòrics, fotògrafs, animadors, dissenyadors de so, dissenyadors gràfics, desenvolupadors, professionals i estudiants, però estan igualment obertes a tothom qui tingui ganes d’aprendre, participar i inspirar-se.
  • El programa d’OFFF Barcelona comptarà amb la participació de més de 60 artistes i estudis de creació en diverses disciplines: 3D, direcció d’art, branding i estratègia, comunicació, disseny, art digital, disseny gràfic, interactivitat, il·lustració, papercraft, fotografia, tipografia, vídeo, impressió i gràfics en moviment.

Consulta el programa del certamen