El Tast a la Rambla té convidats d’excepció. Els cuiners dels equips de la Copa Amèrica fan una demostració gastronòmica cuinant plats tradicionals dels 12 països que participen en la regata. El “showcooking” es fa aquest dissabte a la tarda i serveix per fer arribar la competició als visitants de la fira. L’activitat s’emmarca dins dels actes de la Regata Cultural.

Xefs internacionals fan arribar la Copa Amèrica als ciutadans

Manuel Sanna, xef de l’equip italià Luna Rossa Prada Pirelli, ha preparat el plat “paccheri allo scoglio”, una especialitat de la cuina napolitana de pasta amb marisc. “M’agrada cuinar, soc un apassionat de la cuina. Estic aquí per donar a conèixer la gastronomia italiana”, ha afirmat Sanna.

Nick Hold, xef a l’equip INEOS Britania, ha preparat el plat Britania made. Explica que la demostració que fa al Tast a la Rambla és una “gran oportunitat per poder ensenyar el que es cuina al Regne Unit”.

Per la seva banda, el director de Serveis de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Manel Vázquez, assegura que la intenció és que la Copa Amèrica tingui una incidència i presència en els esdeveniments de la ciutat que tenen lloc de manera regular.