Agents de paisà de la Guàrdia Urbana van detenir dijous, 7 de setembre, tres individus en ser enxampats traficant amb diverses substàncies il·lícites a l’estació de metro del Clot. Els fets van passar abans de les 20 hores quan es trobaven de servei a l’interior d’un comboi de la Línia 1.

Els tres detinguts estaven asseguts quan els agents van identificar un d’ells d’intervencions anteriors. Un dels detinguts tenia una bossa amb una capsa a l’interior i van veure com li lliurava una substància a un dels companys, que se la va introduir pel nas i va retornar-li la bossa.

Seguidament, els agents de paisà es van identificar i van demanar als infractors que baixessin a l’estació següent, la del Clot. Allà, els van detenir i van interceptar més de tres tipus de drogues: 467,2 grams d’MDMA —èxtasi—, 22,5 grams de cocaïna, una peça d’haixix i altres drogues que no s’han especificat. A més, també van intervenir 2.240 euros en efectiu.

Els tres individus van ser traslladats a dependències policials en espera de passar a disposició judicial.

Enxampats “in fraganti” a Sants-Montjuïc

Aquesta mateixa setmana, agents dels Mossos d’Esquadra també van atrapar “in fraganti” dos homes mentre intercanviaven diners i una motxilla plena de drogues. A la motxilla hi van trobar 312,35 grams de ketamina, 25,22 grams de metamfetamina, 109,90 grams d’èxtasi i 31,22 grams d’heroïna.