Els veïns de la baixada de la Glòria ja respiren més tranquils: finalment recuperaran el servei de taxi finançat per l’Ajuntament i que va deixar d’estar actiu per sorpresa de molts veïns el 29 de setembre. El feien servir unes 30 persones al dia i s’hi havien donat d’alta més de 400 usuaris.

Aquest servei de taxi gratuït estava actiu des del febrer, mentre es feien les obres de les escales mecàniques, com a servei per pal·liar les molèsties ocasionades, ja que és un barri de pujades empinades i això dificulta la mobilitat, sobretot a la gent gran. La idea era que el servei es mantingués fins que les escales entressin en funcionament el desembre, però en el moment de renovar el contracte la licitació va quedar deserta.

Fa uns dies es va obrir una nova licitació en què ha presentat una sola empresa: es tracta de Taxi Ecològic, qui ja s’havia encarregat fins ara del servei. Des del consistori expliquen que a partir d’ara s’hauran de seguir els terminis administratius corresponents, recordant que des del primer moment es treballa per poder reprendre el servei en el període més curt possible.

Els veïns esperen que es resolgui en 15 dies

L’aturada provisional haurà estat de més d’un mes, ja que segons els veïns, des del districte els han dit que treballen amb la previsió que el servei de taxi es reprengui d’aquí a 15 dies.