"Molt tristos, ens ho van dient les professors, i amb molta pena perquè és una guarderia de tota la vida del barri, on hem portat molts nens coneguts." "Apoyamos mucho a las profesoras porque han dado mucho cariño a los niños, y bueno, muy decepcionados con la gestión del centro porque consideramos que se ha llevado fatal." "He mantingut l'esperança durant aquest temps pensant que s'arreglaria, i ens veiem a 30 de juliol amb una situació molt desagradable."

Després de setmanes d’incertesa, aquest dijous s’ha confirmat que l’Associació Pere Calafell no vol continuar mantenint l’activitat a l’Escola Bressol Pere Calafell i que, per tant, no obriran el curs vinent. Segons ha pogut saber BTV, han declarat concurs de creditors i tancaran de forma definitiva el 31 de juliol, quan faran entrega de claus definitiva a l’Obra Social La Caixa, propietària de les instal·lacions.

Segons les educadores i els pares, l’associació havia intentat que una altra escola pogués continuar la tasca educativa, però el curs s’ha acabat i res no s’ha concretat. Aquest curs, la llar d’infants ha tingut 140 alumnes de zero a tres anys. Al centre, hi treballen 22 persones, entre educadores i personal de neteja i cuina.

Els pares carreguen contra l’associació responsable del centre i els acusen de “no haver-los informat oficialment de res” i d’haver “generat incertesa de cara al curs vinent.”