Els veïns del Raval celebren la seva Festa Major i no els faltaran esdeveniments per gaudir de la festa. Aquest dissabte hi ha programada una gran diversitat de concerts en directe. Per exemple, a la plaça de Salvador Seguí s’han fet concerts tot el dia amb música d’arreu del món, un reflex de la multiculturalitat del Raval. A més, en aquesta mateixa plaça, els comerços del barri s’han donat a conèixer muntant-hi la seva paradeta. Al final, els comerciants de moda han desfilat entre música i aplaudiments per tal de lluir la seva roba.

A les 20 h han començat les havaneres a la plaça de Folch i Torres i a les 18 h ha sortit la cercavila de la Diada bastonera de la plaça del Pedró.

Fins a les 22 h hi ha instal·lada una haima a la rambla del Raval on s’ofereixen tallers de cal·ligrafia i de dibuix amb henna. A la plaça de Salvador Seguí, al matí, s’ha fet un vermut intercultural on cada veí podia portar un plat del seu país i intercanviar-lo amb la resta de participants.

A la plaça dels Àngels també hi ha mostres de diferents cultures: un concert de càntics i danses del Panjab a les 20 h i més tard, a les 22.30 h, de música amaziga. La plaça de Joan Amades també serà escenari d’aquests actes, amb una exhibició de dansa irlandesa a les 21 h, un concert de jazz a les 22 h i balls de bollywood a les 23 h.

La festa acabarà diumenge amb una mostra de foc organitzada pels Diables de la Kinta Forca.