ANTONIO GÓMEZ, president del comitè d'empresa de l'Ajuntament "La convocatoria es porque nosotros tenemos un acuerdo firmado con el Ajuntament de Barcelona que caduca el 31 de diciembre de 2011, es un acuerdo de convenio con aumentos del IPC y de la carrera profesional." "El Ayuntamiento parece ser que no quiere complir estos acuerdos. Será la primera vez en la historia de este ayuntamiento que un convenio firmado no se cumpla. Y por lo tanto como hoy hay aprobació de los presupuestos municipales que influyen sobre los salarios de los trabajadores, estamos aquí concentrados."

Convocada per la Junta de Personal i el Comitè d’empresa de l’Ajuntament, la protesta s’ha produït a primera hora del matí. Els treballadors concentrats, entre els quals hi havia cridats tots els empleats municipals, administratius, bombers i Guàrdia Urbana, han denunciat la retallada del sou del 5%.

La reivindicació s’ha fet palesa a través d’una pancarta i adhesius de CCOO i UGT en els quals es podia llegir “Recuperació retallada. Compliment conveni 2011”. Els empleats també reclamen que el consistori els ha tret les pagues extraordinàries, entre altres rebaixes que incompleixen el conveni col·lectiu pactat. Per això, han volgut fer visible el seu desencant justament el dia en què s’han d’aprovar els nous pressupostos per a l’any 2011.