Aquest és tot el iogurt que no s'han menjat els alumnes de 3r de primària de l'Escola Pia de Sarrià. Uns quants alumnes s'han encarregat de recollir-lo. NÚRIA LOZANO "Estic traient les restes de iogurt que queden per després poder pesar-les i saber quant malbaratem." NÚRIA LOZANO, HELENA SANCHÍS i CLAUDIA FRANCITÓ "Tenim el resultat del iogurt que hem pesat, que ha sigut 3,24%, és el que hem malbaratat." Mesurant la quantitat de iogurt o de pa que es tira en un àpat al menjador de l'escola, i després reflexionant sobre com es pot evitar, els alumnes prenen consciencia sobre la importància dels aliments. FERRAN SAGRERA i NÚRIA LOZANO "Hem après que no hem de llençar tant menjar a la brossa, no hem de tirar cap menjar a la brossa perquè hi ha gent que no té res i nosaltres no ho podem tirar." I, de moment, la iniciativa sembla que funciona. PILAR BUIL, coordinadora de menjador de l'Escola Pia de Sarrià "La veritat és que estem molt contents perquè des de la setmana que vam iniciar fins a final de mes hem passat d'un 16% a un 4% de malbaratament d'aliment del pa." Aquest és el primer any que funciona aquesta iniciativa en centres educatius de la ciutat. El projecte durarà fins al maig i cada mes s'analitzarà el malbaratament d'un aliment diferent.