JOSEP MARIA SOLER, propietari de la taverna Can Roca "Ara som a la taverna Can Roca, al carrer Gran de Sant Andreu. És un local que portem tota la vida la família aquí. Intentem ser tossuts en mantenir la tradició dintre de la nostra cuina i mantenir uns plats que estan, per desgràcia, en extinció. Ens agrada treballar molt els llegums perquè creiem que és una proteïna que està molt en desús. Tant sigui els cigrons, com la llentia, com la mongeta de Santa Pau, com el ganxet, com la pilarica... sempre combinadeta amb tocino o boletets, o amb alls tendres. Quan t'entra algú per la porta, que faci l'acte de fe d'entrar per la porta, a provar la teva cuina, que en surti content, que tornarà. El tipus de client de Can Roca podríem dir que és, el de plat, entre 50-55 anys, prejubilat, amb temps per esmorzar, reunions de feina... A les nou del matí ja vénen a buscar el capipota, els callos, els peus de porc, el cochinillo, els bacallans... Ara fa un més i mig, la revista 'Cuines', la revista 'Time Out' ens van donar els premis gastronòmics 2010 i a nosaltres ens van donar el millor esmorzar de forquilla de Barcelona. Un reconeixement a una feina de molts anys i que és tossut de mantenir una línia de relació preu - qualitat, de producte".