Abans de les sis del matí els serveis municipals demanaven a través de la megafonia que tothom que fos a la platja en marxés per tal de poder-la netejar.

En aquells moments hi havia 59.000 persones celebrant encara la revetlla, un 13 % més d’afluència que l’any passat. Molts ja estaven cansats després d’una revetlla intensa i han anat cap a casa, però molts altres s’hi han quedat. Poc després, un equip de Guàrdia Urbana ha sortit de la platja de la Nova Icària i un altre ho ha fet des de la Mar Bella per buidar les platges. Han fet un cordó humà que anava avançant lentament. Just darrere l’equip de neteja recollia fins a 19 tones de deixalles que s’hi havien acumulat. Ho feien manualment . Després, uns camions trepitjaven la sorra per no deixar rastre de la revetlla.

Estava previst que la platja obrís a dos quarts de deu, però una hora abans ja hi havia banyistes preparats per ocupar-la de nou. Finalment han pogut acostar-se a l’aigua quan faltaven 20 minuts per les nou. Tots han reconegut que havien trobat la platja totalment neta i que havien pogut estirar la tovallola com si res hagués passat.