La Mitja Marató de Barcelona 2023 ha deixat moments únics, molts de curiosos, durant més de tres hores de cursa pels carrers de la ciutat. Molts participants han volgut córrer disfressats per celebrar Carnaval i també s’han viscut moments que marcaran la vida per sempre per a una parella, com la petició de matrimoni. Aquests són alguns dels moments més especials de la cursa.

Petició de mà en plena Mitja Marató de Barcelona

A la Mitja Marató de Barcelona hi ha hagut temps per a l’amor. Un dels participants s’ha aturat just després de passar la línia de meta per demanar la mà a la seva parella, que li donava suport darrere de les tanques. Ha sigut tota una sorpresa per a ella, així com també per a la seva germana i el pare del corredor, que també hi estaven presents.

Un plàtan, un dinosaure, dos Nemos… i el Flash!

Coincidint amb Carnaval, molts participants de la Mitja Marató de Barcelona han decidit disfressar-se. Hi hem vist tota mena de vestits, molts d’aparatosos, que no han tirat enrere els corredors a l’hora de disfressar-se de les formes més originals. Hi ha hagut disfresses d’animals, com gallines i peixos, concretament una parella d’amics que anaven amb disfresses del personatge Nemo. També s’hi han vist disfresses d’animals prehistòrics, com un dinousaure, acompanyat d’un corredor disfressat íntegrament de plàtan. No hi han faltat els vestits de superherois, com el Flash, que lluïa el color vermell a la roba i en una màscara!

Salvador Illa i David Escudé, a la Mitja Marató

A la Mitja Marató de Barcelona hem vist cares conegudes a Barcelona, com el regidor d’Esports, David Escudé, un habitual de les curses de la ciutat. El regidor ha explicat que ha tingut “molt bona companyia” durant la Mitja, i és que ha corregut juntament amb el polític Salvador Illa, també socialista. Per la seva banda, Illa ha celebrat baixar de l’hora i 40 minuts en la cursa.

Mitja Marató Illa i Escudé