En el bloc, format per 16 pisos, va ser ocupat el dimarts, segons han informat membres del col·lectiu que no han anunciat l’ocupació fins avui. I ho han fet amb un dinar popular en el qual han convidat a veïns i veïnes del barri per a que poguessin veure l’edifici per dins.

A mitja tada, els Mossos d’Esquadra han identificat a quatre dels ocupants. Ara, els mossos han de localitzar el propietari que és qui ha de denunciar, si vol, l’ocupació. En cas de que no es produís un desallotjament, està previst que en els pròxims dies hi vagin a viure entre quinze i vint joves desocupats. Per ara, el desallotjament exprés no està confirmat . Els Mossos estan recollint declaracions als veïns per demostrar que fa menys de 24 hores que s’ha ocupat l’edifici.

L’ocupació d’aquest edifici s’emmarca en la campanya d’alliberament d’espais que va anunciar el moviment. Dimecres a la nit ja van ocupar la seu d’una antiga sucursal de Caixa Sabadell a l’Eixample i dijous a la nit, un edifici a la plaça Duc de Medinaceli, a Ciutat Vella. A més, des del passat 15 d’octubre, el moviment del 15-M gestiona un edifici abandonat al carrer d’Almagro, a Nou Barris, on hi viuen una desena de famílies desnonades.