Plantació de marihuana

(ACN) Els Mossos d’Esquadra estrenaran la setmana vinent el magatzem al districte de Nou Barris per custodiar la marihuana intervinguda en les operacions policials per desmantellar plantacions. Segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN de fonts coneixedores, aquest divendres se celebra una reunió al complex Egara per tancar tots els detalls de l’espai. La previsió és que entri en funcionament dimarts.

Es tracta d’una reivindicació de fa temps dels sindicats policials després que Catalunya s’hagi convertit en els últims anys en un dels grans exportadors de marihuana, amb el crim organitzat que això comporta.

El govern contractarà un servei de jardineria per collir la droga

La intenció dels Mossos és que inicialment només utilitzi aquest magatzem la regió policial metropolitana nord. Després d’un període de prova ja el podran fer servir la resta de regions. El Departament d’Interior ultima la contractació d’un servei extern de jardineria que s’ocuparà de collir la droga, però els Mossos s’ocuparan de la custòdia i trasllat de la marihuana.