Un home ha mort apunyalat aquest dijous a la nit en un portal del Guinardó, concretament a la confluència de la ronda del Guinardó i el carrer del Telègraf, a tocar de l’Hospital de Sant Pau. Segons els Mossos d’Esquadra, un agent que estava fora de servei ha detingut el presumpte autor de l’atac al mateix lloc dels fets.

Els fets han succeït cap a les 21.30h, quan el veí tornava a casa, al carrer del Telègraf, 25, des de la seva botiga, situada en un carrer proper. Aleshores un jove l’ha atacat, sembla que amb la intenció d’atracar-lo, i li ha produït greus lesions. Alarmat pels crits, el fill de la víctima ha baixat al portal per intentar ajudar-lo.

Detingut per un agent de paisà

La casualitat ha fet que un agent dels Mossos d’Esquadra passés en aquell moment davant la porteria, i detingués l’atacant, d’uns vint anys i amb antecedents. El jove ha estat portat a dependències policials, mentre l’Àrea d’Investigació Criminal dels mossos investiga els fets.

En paral·lel, diverses persones han trucat al telèfon d’emergències 112 per avisar que havien vist un home sagnant. Els serveis sanitaris han intentat reanimar la víctima però no han pogut fer res per salvar-li la vida, davant la gravetat de les lesions.

Aquest matí es podien veure algunes espelmes a la porteria, en homenatge a la víctima, ben conegut a la zona. Per xarxes, alguns veïns han anunciat que s’organitzarà una cassolada aquest divendres a les 22 h per denunciar inseguretat al barri.