El venedor de loteria de l’administració 36, a la rambla de Just Oliveras, ha repartit 75 milions d’euros en premis en vendre 60 sèries del segon premi. Ho ha celebrat destapant una ampolla de vi que va comprar fa 14 anys i que guardava per al dia que donés un premi important. De les 60 sèries, unes 20 han anat a parar a un bar de Gavà, mentre que la resta s’ha repartit per finestreta a diversos clients, entre els quals alguns habituals.

Poc després de cantar-se el segon premi, els crits d’alegria s’han apoderat del centre comercial Gran Via 2, en la mateixa població, en què l’administració 37 ha venut íntegrament el tercer premi, el 7637. El número s’ha venut molt repartit pel barri i alguns comerciants del mateix centre, que han corregut a l’administració a celebrar-ho amb cants i crits. És la primera vegada en els seus 10 anys d’història que aquesta administració reparteix un premi del sorteig.

L’Hospitalet de Llobregat ha estat la població catalana més afortunada per la loteria de Nadal d’aquest any. En xifres globals, Catalunya ha recuperat el 48,55% de la despesa feta, ja que ha aconseguit 179.173.000 euros en grans premis (sense comptar terminacions, aproximacions ni premis menors), respecte als 369.013.960 destinats a la compra de dècims del sorteig. Catalunya ha guanyat cinc vegades més en premis que l’any passat, quan va pessigar 30,7 milions, un 8,5% dels 359,86 milions d’euros jugats.