LLUÍS ESTRADA, pastisser "Em dic Lluís Estrada Canal, sóc de la pastisseria Canal, una pastisseria que ja fa 40 anys que hi és, va començar la meva mare i el meu oncle i jo l'he seguit. El Tàstum en si, primer donen uns premis als mestres de cada ofici, mestres artesans, i després a part, donen uns premis Tàstum en concret. El meu era el jove artesà alimentari innovador. Jo una frase que dic sempre és pastisseria innovadora arrelada a les tradicions, és a dir, per una banda defensem molt les tradicions i, una mica en conya, jo dic sempre que quan faig un panellet és per a tot el món. Perquè a mi m'agrada anar a França i tastar uns bons macarrons, anar a Itàlia i tastar un bon pannettone i la meva obligació, jo crec, és fer uns bons panellets, intentar ser el més tradicional que pugui. Si un cas, innovar en el procés de la recepta però no en els elements en si d'un panellet. Això no vol dir que pugui fer servir una recepta de massapà, que al final és el que porta un panellet, per fer altres coses noves. El futur del pastisser, i ja ho vaig dir quan vaig recollir els premis Tàstum, deia que l'artesania s'havia convertit en un ofici del passat i de mica en mica s'està convertint en un ofici de futur".