Són dos quarts de deu del vespre i el menjador ja està ple. Una situació que s'ha convertit en habitual a l'Hisop. Des que van guanyar la primera estrella Michelin, ara fa un mes, mai els ha quedat una taula buida. A la cuina, els vuit empleats del restaurant -la família, com ells l'anomenen- treballen a tot ritme. A mig preparar els prats, el xef, l'Oriol, pren nota de les reserves. Són pocs i tots han de fer de tot. El premi no canviarà aquesta dinàmica. ORIOL IVERN, xef de l'Hisop "Vam parlar amb tot l'equip i el que farem és seguir oferint exactament el mateix. És a dir, no canviarem la nostra filosofia, ni de preus ni de concepte ni de qualitat. El que sí que intentarem, com hem fet fins ara, és fer-ho millor cada dia". L'Oriol va obrir el restaurant amb només vint-i-cinc anys. Una dècada després, l'estrella Michelin ha arribat per sorpresa. El sotsxef, l'Arlin, fins i tot ha tingut problemes per explicar-ho a la família. ARLIN POSADA, segon xef de l'Hisop "Jo sóc de Colòmbia. I llavors li dic mama he guanyat una estrella Michelin i llavors diu val, molt bé. Després ja amb els dies ja li he explicat millor , ja ho ha entès i sap que és un premi molt important." Aconseguir més estrelles, diuen, no els preocupa. Si els arriba, ho farà com la primera, sense ni adonar-se'n.