La gastronomia també s'ha apuntat a la festa amb ofertes i menús especials de Sant Jordi. Els restauradors saben que és un dia fort de feina per la riuada de visitants al centre de la ciutat. EDUARDO MARTORELL, gerent d'El Viejo Pop "Es un día que la gente va entrando contínuamente. Es un día que se trabaja muchísimo más que cualquier otro día." ELENA BONED, directora de Màrqueting d'AN Grup "Gairebé doblem el que és el servei dels migdies entre setmana un dia com avui de Sant Jordi. Estem molt contents." Hi ha restaurants que, tot i ser un dia feiner, aquest migdia han quedat plens i han tingut fins i tot llista d'espera. Per a algunes famílies, com aquesta, el dinar de Sant Jordi és una tradició. MARIA TERESA SOLER "Després de passejar per la Rambla i pel centre de Barcelona, venim a celebrar amb un dinar la festivitat de Sant Jordi amb familiars i amics." ROSA MARIA TOMÀS "Sempre el dia de Sant Jordi el meu company demana festa al treball per estar amb mi tot el dia i gaudir tot el dia de Sant Jordi. I hem trobat taula i divinament, així descansem." Més enllà de les roses, les cartes d'alguns restaurants han incorporat nous elements, com aquestes postres: un pastís de la diada, amb trufa i acompanyat d'una xocolatina amb la senyera. I tanta feina s'ha notat a la cuina, on han despatxat el doble de plats del que és habitual i han hagut de treballar a un ritme frenètic.

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a