Ingressen a la presó els tres presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació que va tenir lloc a la platja de la Nova Icària la matinada del 24 de juliol. Els detinguts, un dels quals té antecedents, estan acusats de sostreure el telèfon mòbil i altres objectes de valor a dos joves que estaven a la platja.

Les dues víctimes van patir lesions lleus, després d’una petita baralla amb els possibles lladres per recuperar el mòbil i algunes joies. Van avisar els Mossos d’Esquadra, que es van personar a la platja, on els dos joves denunciants els van indicar on s’havien amagat els sospitosos, que de seguida van ser detinguts.

El detinguts tenen 32, 25 i 25 anys i un d’ells acumula fins a set antecedents, mentre que per als dos més joves ha sigut la primera detenció. L’ingrés a la presó s’ha fet aquest dilluns.

Telèfon recuperat gràcies a la geolocalització

Pel que fa a les pertinences robades, només van poder recuperar el telèfon mòbil sostret, que van trobar amagat a la sorra, gràcies a la geolocalització del dispositiu.

No és la primera vegada que gràcies a la geolocalització del telèfon mòbil les víctimes d’un robatori aconsegueixen recuperar l’aparell sostret en temps rècord. Aquest mateix mes de juliol la policia va poder detenir tres lladres quan només havien passat 20 minuts d’haver robat i ferit un home a Ciutat Vella.