Frenar els venedors ambulants és una de les prioritats de la policia. I tot, perquè menys alcohol al carrer sol ser sinònim de menys incidents. Agents de paisà han pentinat carrers i places del barri de Gràcia i han reforçat la vigilància als punts més conflictius. Cap a les onze de la nit, els policies denuncien un noi per tinença d'estupefaents. Llaunera a la vista. Els agents l'enxampen fent negoci. La Guàrdia Urbana li requisa les cerveses que porta i la denuncien per venda ambulant. A més d'intentar posar fre al fenomen dels llauners, la policia sanciona els establiments que venen alcohol més enllà de les onze de la nit. L'objectiu és fer complir l'ordenança de civisme. Sanció administrativa per a aquest botiguer, a qui, de moment, aquesta nit se li ha acabat el negoci. Tot i que la gent encara té ganes de festa a les dues de la matinada, s'apaga la música i es tanquen les barres. DANIEL CANAL, president comissió festes carrer Puigmartí "A les dues tanquem. Per molt que vinguessin 15 persones i poguessis treure alguna cosa més de diners, no. A les dues s'acaba la música, s'acaba la barra i tothom fora. Cap a casa". Ampli desplegament de Mossos i Guàrdia Urbana que han anat escombrant els carrers perquè la gent marxés cap a casa. Però la feina de buidar la zona no ha estat fàcil perquè alguns no volien anar a dormir. A partir de les tres de la matinada, els escombriaires han pogut recollir gots i llaunes per deixar net el barri.

Durant els primers dies de la Festa Major de Gràcia 250.000 persones, aproximadament, han participat a les primeres activitats. El 70% de les activitats programades als carrers i places són activitats infantils, la resta són de caire veïnal i també concerts de tarda-nit.

El metro de Barcelona ha registrat un total de 1.980.000 viatgers en el servei ininterromput de 67 hores entre les 05.00 h del dissabte i les 24.00 h de dilluns 15.