El Centre Cívic Sant Martí acull, fins al mes de febrer, l’exposició “Més gent genial”, feta pels usuaris de la Fundació Llar Sant Martí i per veïns aficionats a la fotografia. Pràcticament són 300 retrats de gent del barri distribuïts de forma diferent pel vestíbul i fins i tot per la façana de l’equipament que serveixen per desestigmatitzar els problemes de salut mental i fer visibles les capacitats dels que els han estat diagnosticats.

Pràcticament 300 veïns de Sant Martí de Provençals  apareixen retratats a l’exposició “Més gent genial”. La mostra s’ubica a l’entrada i al vestíbul del centre cívic del barri i és el resultat d’un projecte de fotografia participativa per a la normalització de les malalties mentals.

Sorgeix d’un taller en què, durant cinc mesos, han treballat  aficionats a la fotografia amb els usuaris de la Llar de Sant Martí, que acull persones amb problemes de salut mental. Han anat retratant veïns  amb l’objectiu de mostrar els rostres del barri. El projecte vol normalitzar els problemes de salut mental a ulls de la societat  i, tot i que va començar el 2015,  ha estat enguany quan ha agafat veritable volada. Es van haver de desestimar més de seixanta sol·licituds en el moment de la inscripció.