Agents de paisà de Mossos d’Esquadra han enxampat “in fraganti” una dona prenent la cartera a una usuària mentre pujaven totes dues les escales mecàniques del tren a l’estació de Sants. La policia catalana ha piulat la informació amb un vídeo en què es pot observar el “modus operandi” de la furtadora. Es pot veure com se situa just a l’esglaó de darrere de la víctima i aproxima la mà tapada amb una jaqueta a la motxilla mig oberta que duu penjada a l’esquena.

Amb molta destresa i rapidesa, la dona sostreu la cartera sense que la víctima se n’adoni, en el temps en què dura la pujada del tram de les escales mecàniques. Un agent de paisà va gravar els fets i va interceptar-la en acabar de cometre la sostracció. La policia l’ha denunciat per un delicte de furt.

Cal dur la motxilla al davant i ben tancada

Els Mossos d’Esquadra han publicat el vídeo de l’acció per mostrar com es cometen habitualment aquest tipus de delictes. Recomanen que, per evitar ser víctima d’un furt, cal tenir sempre a la vist la bossa de mà o la motxilla. En espais molt concorreguts, apunten que és millor dur-la al davant, ben tancada i enganxada al cos.