Des de mitja tarda la família Bawab prepara el sopar per a la nit. Mentrestant, però, no poden menjar perquè celebren el Ramadà. I per als treballadors això a vegades es fa difícil. FAYEZ BAWAB "Es un poco difícil porqué hay mucho calor y la gente no se puede poner nada en la boca ni agua ni nada de nada. Entonces con el calor que haces, mucha sed". El vincle religiós es transmet de pares a fills però amb certs matisos... BASEL BAWAB "És fa difícil, és fa llarg, sobretot, bé, jo ara que estic de vacances doncs sí que em llevo a les dotze, la una, i retallo bastant aleshores però, tot i així, és des del matí fins a les nou." Aquests dies el menjar és més elaborat que de costum. De fet, la Madiha ha dedicat més de tres hores a preparar l'àpat per a la nit. Avui tenen convidats i el primer que els oferiran seran dàtils i sopa. MADIHA ABDO "Empiezan con el azúcar para que suba un poco que da energía un poquito y después ya como el estómago está vacío también, empezamos con el líquido para que entre poco a poco. Después ya, empezamos con la comida." Aquest gest es repeteix diverses vegades durant la tarda perquè esperen que es pongui el sol. A les nou i cinc minuts és el moment en què la família seu a taula. Durant unes hores, podran tornar a menjar i beure. Ho podran fer fins que torni a sortir el sol. I així fins a finals de mes.