Molts vianants que han passat aquest dimarts al matí per davant de la Torre Glòries s’han vist sorpresos per dos homes escalant-la. Cap d’ells no portava protecció i han pujat l’edifici sense material específic d’escalada. Han començat a escalar la torre a primera hora del matí.

Fonts municipals han explicat que s’ha rebut un avís a les 8.23 h i que els Bombers s’han traslladat fins al punt. Normalment, el que es fa en aquests casos és esperar els escaladors al terrat de l’edifici. Finalment, tots dos han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra.

El mes de maig també van escalar la Torre Glòries

Fa pocs mesos justament es va produir una acció similar a la Torre Glòries. Dues persones es van enfilar per la façana de l’edifici davant la sorpresa dels vianants. Els Mossos d’Esquadra van identificar i denunciar els escaladors, després de ser traslladats a dependències policials.

Dies abans, un altre persona havia pujat per la façana de l’hotel Barcelona Sky, el segon més alt de la ciutat.

La Torre Glòries és l’escenari més habitual d’aquest tipus de fets. L’última vegada que van escalar aquesta torre va ser a finals d’octubre del 2022, quan un home es va enfilar al cim de l’edifici sense cap protecció. El mateix mes dos escaladors també van pujar dalt de la torre sense permís i sense cordes. Cal recordar que aquestes accions comporten sancions per als infractors.