Els detinguts, que han ingressat a presó, van ser localitzats pels agents després d’un robatori i al seu domicili s’hi van trobar els objectes de totes les víctimes.

El passat 30 d’agost al voltant de les 21:00 hores, es va rebre un avís segons el qual s’acabava de produir un robatori que coincidia amb la manera d’actuar dels lladres de 10 robatoris més ocorreguts a Sants durant aquest estiu. Les víctimes eren dues persones grans que van rebre diversos cops a la cara per part de dos homes que els van robar un anell de casament.

Una patrulla que estava realitzant tasques de prevenció de robatoris amb violència al districte va localitzar en poc temps dos homes que coincidien amb la descripció que acabaven de proporcionar les víctimes i que duien l’anell robat.

El passat dijous 1 de setembre, els agents van escorcollar el domicili dels detinguts on van localitzar i recuperar els objectes que la resta de víctimes han identificat com a seus. En total, la policia relaciona els dos acusats amb 11 fets. Divendres, els dos homes van passar a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.