L’Eliseo, la Verónica i els seus tres fills, però, no podran entrar-hi a viure fins a finals d’octubre perquè, segons els han explicat, el pis s’ha de rehabilitar prèviament.

Durant el mes de juliol,  van ser desallotjats del pis en què vivien des de feia 27 anys, en una actuació criticada per la forta presència policial i en què es van produir enfrontaments violents i algunes càrregues dels Mossos d’Esquadra. La raó del desnonament és que pagaven una renda antiga fins que la propietària de l’immoble va aconseguir per via judicial actualitzar el preu del pis.

Fa una setmana, un grup de famílies desnonades van protestar a la plaça Sant Jaume davant de l’alcalde Xavier Trias per reclamar mesures urgents per a l’habitatge. Per la presència nombosa de premsa, Trias i el regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, van accedir a atendre l’Eliseo i la Verónica, la família desallotjada del Clot, i es van comprometre a ajudar-los a trobar un nou pis. Finalment, els ha arribat l’immoble.