L‘Observatori contra l’LGTBI-fòbia ha denunciat públicament una agressió a una dona transsexual al barri del Poble-sec. Els fets van passar divendres, 22 de març, a la plaça del Sortidor, cap a les 19 h. Segons afirmen, la dona va patir un greu atac per un grup d’unes 20 persones, la majoria molt joves. Asseguren que fins i tot “li van llençar un gos”.

Busquen imatges de l’agressió

Des de Poble-sec Feminista demanen col·laboració per aconseguir imatges de l’agressió i denuncien que la víctima no va rebre l’ajuda de ningú. Expliquen que els agressors, primer van fer que un gos l’ataqués i, més tard, li van llançar llibres i objectes, que li van colpejar el cap, mentre la insultaven. Asseguren que es tracta d’un grup habitual a la zona. També expliquen que després de l’agressió, van fugir del lloc dels fets i que quan hi va arribar la Guàrdia Urbana ja no els van trobar.

Des de l’Observatori contra l’LGTBI-fòbia s’han posat a disposició de la víctima per acompanyar-la i ajudar-la a fer els tràmits pertinents per denunciar l’agressió. També han contactat amb els Mossos d’Esquadra perquè investiguin els fets. La policia catalana ha confirmat que tenen constància de l’agressió i que s’està treballant amb les entitats per activar tots els protocols.