Autoria: Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha anunciat un nou decomís de material destinat a la venda ambulant a Barcelona. En una piulada, el cos policial ha explicat que aquest cap de setmana han requisat diferents productes amb aquest ús i aprofita per recordar que comprar productes al top manta és una activitat prohibida.

En la imatge de la piulada s’hi poden veure una desena de bosses de plàstic transparent amb el material comissat, com per exemple tovalloles de platja, ampolles d’aigua o roba. Aquest nou decomís arriba després que el col·lectiu de manters denunciés una persecució “brutal” i que el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, expliqués que aquesta “pressió” sobre l’activitat continuarà i que a Barcelona “no volem aquest tipus de negoci”.

Més de 10.000 productes comissats en un cap de setmana

Des de principis d’estiu, i en el marc de l’anomenat Pla endreça, la Guàrdia Urbana ha comissat productes destinats a la venda ambulant. L’últim cap de setmana de juliol, per exemple, la Guàrdia Urbana va requisar fins a 11.255 productes provinents de la venda ambulant, segons va difondre el cos policial a les xarxes social.