Un centenar de veïns del Clot i el Camp de l’Arpa s’han concentrat aquest dimecres a la porta del metro com a mostra de rebuig pels fets succeïts aquest divendres, quan un home va colpejar diverses dones a l’andana de l’estació de metro del Camp de l’Arpa, de l’L5. La trobada l’han convocat diferents entitats del barri, amb el lema “No permetrem cap agressió sexual, ni de cap tipus, ni al Clot i el Camp de l’Arpa ni enlloc”.

En el manifest els convocants han denunciat els quatre feminicidis que s’han comès a Catalunya en el que va d’any i han lamentat que “això és només la punta de l’iceberg”. També han assegurat que, tot i que el feminisme ha arribat a les institucions, “no és suficient” i han fet una crida a la ciutadania perquè “es mobilitzi socialment des de les entitats als barris”.

Un pilar de quatre dels Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona, que tenen la seu al barri, han donat suport a la concentració i han aixecat un pilar de quatre “en rebuig a les agressions masclistes i en especial la del metro del Camp de l’Arpa”.