Així els vèiem fa uns dies…

…i així han aparegut els ninots de bon matí.

Les tempestes matinals han deixat una imatge als carrers de Sants ben diferent de la de fa només uns dies. En l’últim dia de la festa major, tots els decorats que durant els darrers dies han guarnit les voreres i els balcons, estaven xops i, alguns, destrossats. Les comissions dels diferents carrers ja s’han posat a recollir les restes de cartró i plàstic que havien quedat amuntegades per poder restablir la circulació habitual.

Després d’un any de preparació, els veïns del barri i els membres de les comissions dels carrers lamenten aquest final de festa passat per aigua. Xavier Miró, de la comissió del carrer de Papin, considera, però, que han tingut sort, ja que les tempestes els han arribat la darrera nit. Mentre desmuntaven els decorats, han comentat que la pluja almenys els ha permès desfer-se d’algunes coses que ja no els faran servei.

Canvis en les activitats

Els xàfecs també han obligat a fer algunes modificacions del programa. Laia Carrió, vocal de la comissió del carrer d’Alcolea de Baix, explica que van haver de suspendre el concert que tenien contractat i canviar-lo per un punxadiscos. El correfoc adult o el concert de la cantant Ven’nus són alguns dels actes que es van anul·lar a causa de les pluges intenses.

Finalment, el temps ha permès programar amb èxit el piromusical, l’acte de cloenda de les activitats unitàries de festa major al Parc de l’Espanya Industrial.