Són exercicis per millorar els problemes físics de la gent gran. PAT VIDAL, fisioterapeuta "Pèrdua de mobilitat, de força, d'elasticitat, equilibri... I a partir d'aquí es va crear l'element." Avui s'estrena i els veïns del barri aprenen els moviments amb l'ajuda d'una dinamitzadora. "Yo vengo 4 días a la gimnasia y también me gusta el baile. Aunque estés en forma, hay que mantenerse." "Han tardado mucho en ponerlo, lo necesitábamos antes. Cuánto más ejercicio haces, mejor." Era un reclam dels veïns, que ara disposen d'un nou punt de trobada a l'aire lliure. JORDI MARTÍ, regidor de Sants-Montjuïc "El barri de la Marina ha de tirar endavant i encara té mancances. Tot el que sigui posar-hi serveis públics per a la millora de la qualitat de vida ens interessa." ASSUMPCIÓ ROSET, comissionada per a la gent gran "Els casals cada vegada estan més saturats. Mirem de traslladar això al carrer perquè la gent es relacioni en conviviència." "El barri de la Marina de Port no és l'únic que avui estrena un circuit gimnàstic. També ho fa Trinitat Vella, amb un equipament, aquest d'aquí, molt similar." En només dos mesos, Barcelona ha estrenat set insta·lacions d'aquesta mena en diferents districtes de la ciutat. I encara en vindran més. Abans de 2015 Gràcia, Nou Barris, Sant Andreu i Horta també disposaran d'un circuit gimnàstic, amb la qual cosa n'hi haurà 15 a tota la ciutat.

Amb l’ajuda d’un dinamitzador, els veïns de la Marina de Port han après a utilitzar el nou equipament que els ha de permetre fer uns exercicis específics per a la gent gran amb l’objectiu de millorar la mobilitat, l’elasticitat i l’equilibri. El circuit gimnàstic era un reclam de molts veïns del barri i avui han celebrat l’obertura en la inauguració. A banda de l’exercici físic, l’equipament també és un punt de trobada. Segons explica la comissionada de la gent gran, Assumpció Roset, els casals cada vegada estan més plens i “el circuit és un bon lloc de convivència entre veïns que permet fer noves amistats.” El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ha recalcat que la Marina de Port és un barri amb mancances que necessita noves instal·lacions que millorin la qualitat de vida de les persones, com el que avui s’ha inaugurat.

En només dos mesos, Barcelona ha estrenat set instal·lacions d’aquesta mena en diferents districtes de la ciutat. I encara en vindran més. Gràcia, Nou Barris, Sant Andreu i Horta també disposaran d’un circuit gimnàstic, amb la qual cosa n’hi haurà 15 a tota la ciutat.