Els Mossos d’Esquadra van rebre, divendres a les 20.45 h, una trucada d’un veí que alertava que a l’interior d’un bar hi havia una baralla multitudinària, amb una trentena de persones. També va informar que un dels implicats havia amenaçat l’amo del bar amb una navalla. Els Mossos hi van enviar cinc patrulles, quatre d’uniformades i una de paisà. En total, 10 agents, que en arribar van trobar el local en calma.

Els agents van activar la recerca del jove i el van localitzar a la cruïlla del passeig de la Peira amb el carrer del Cadí. Allà, els dos mossos es van identificar i van intentar escorcollar-lo. Però, durant l’escorcoll, els familiars del detingut es van llançar a sobre dels dos policies, que van sol·licitar la presència de la resta de patrulles.

Per intentar retenir el jove, els agents van fer ús de les porres extensibles. Enmig de la trifulga es van sentir els crits de la germana del detingut, embarassada, que assegurava que havia estat colpejada amb una porra. En aquell moment, van venir companys del jove i la caporal va ordenar la retirada dels agents en ser increpats i gravats per un centenar de veïns.

Els mossos van abandonar el lloc sense haver pogut fer cap detenció ni fer cap identificació. Dos agents van haver de ser atesos a l’ambulatori per múltiples contusions al cos. La policia ja ha desmentit que colpegessin la dona embarassada.